Georgie & Will Poulter Pratar om Senaste Filmen



En karta över Narnia


E.M.D om den nya filmen

Den svenska popgruppen E.M.D. kommer att spela in ledmotivet till årets julfilm NARNIA: KUNG CASPIAN OCH SKEPPET GRYNINGEN som får premiär på juldagen. 

Låten med titeln ”There’s A Place For Us” framförs för första gången imorgon, fredagen den 15 oktober då E.M.D. framträder på Världens Barn-galan som direktsänds i SVT 1 kl 20.00. 

Årets julfilm för alla generationer, äventyret NARNIA: KUNG CASPIAN OCH SKEPPET GRYNINGEN är den tredje filmatiseringen av en av tidernas mest älskade bokserier om det magiska landet Narnia. Med spänning, magnifika 3D-miljöer och humor förflyttas biopubliken till en värld där allt är möjligt. 

En magisk tavla transporterar Lucy och Edmund tillbaka till Narnia, denna gång med deras odrägliga kusin Eustace i släptåg. I Narnia hotar en ondskefull dimma att sluka landet och med hjälp av Caspian, Ripipip och resten av den modiga besättningen måste Lucy, Edmund och Eustace slåss mot nya faror för att återigen
rädda landet från undergång. 

I rollerna som Lucy, Edmund och Caspian ser vi återigen Georgie Henley, Skandar Keynes och Ben Barnes. Filmen regisseras av Michael Apted (”The world is not enough”) och kommer även att visas i 3D.
Källa

Välkomna

Hej alla!
Vi har precis gjort en blogg som handlar om Narnia karaktärerna!
Vi hoppas att ni kommer att gilla vår blogg !
Lämna gärna kommentarer!
Vi är två tjejer Manal och Josefine.
Ha de bra !

RSS 2.0